måndag 11 mars 2013

Fans!


 Motståndarna

Häj :-)
Här kommer ett tips om en kanonbra bokserie som heter Fans! och är skriven av Arne Norlin. Det här är veeeerkligen en bok för alla fotbollsfrälsta där ute, och även en bok för alla er som inte är fotbollsfrälsta, men vill ha en spännande bok :-)   

Noel bor med sin mamma och storebror. Han är galen i fotboll, men inte lika galen som sin bror. Noel älskar Hammarby och älskar verkligen att spela fotboll. Noels bror däremot älskar laget Hammarby mer än själva fotbollsspelandet. Han är en supporter som går lite för långt ...

Tove är dotter till en fotbollsstjärna (Nu snackar vi stjärna a la Beckham eller Zlatan!) och har nyss flyttat tillbaka till Sverige eftersom hennes pappa blivit AIK:s nya stjärnspelare.

Tove och Noel träffas, spelar fotboll ihop och snackar. De pratar fotboll, men tar för givet att de hejjar på samma lag ... När sanningen uppdagas blir det inte lätt.

Det här är en riktig toppenserie! Del ett och två har kommit ut och del tre kommer under våren. Första boken heter Motståndarna. Skynda in på bibblan - låna å läs! :-)

Inga kommentarer: