onsdag 28 oktober 2009

Avhopparen av Kim Olin
Simon är 17 år, har hoppat av skolan och försöker att komma upp sig i knarkkungen Tobias kriminella värld. Han får i uppdrag att straffa ett par smålangare som blåst Tobias på pengar, ett par killar som är yngre än honom och går på hans gamla skola. Så plötsligt blir Simon kontaktad av en främmande man som ger honom ett erbjudande. Nu måste han välja sida – och oavsett vad han väljer kan han räkna med att hans liv svävar i stor fara. Ska han välja att hjälpa Tobias och riskera att få socialen och snuten på sig, eller ska han blåsa Tobias och riskera att få hela hans kriminella gäng efter sig?

Otroligt spännande bok som är svår att lägga ifrån sig. Om du läst Gangsterbröder tidigare och gillar den så är detta något för dig. Du hittar den på snabblästhyllan!
Argasso (förlaget som ser ut boken) rekommenderar den från 15 år, men det tycker jag är att ta i. Den är inget för de yngsta dock!

Avhopparen är första delen i en serie och de övriga heter: Beskyddaren och Checka in. Det kommer även en fjärde del under våren 2010.

Inga kommentarer: